Taxi til tiden – 100% service

ALTID TIL TIDEN

100% service

GRATIS INTERNET

Om os

Ny Landtaxi er et nyt taxaselskab som er startet op 18/3-2012. Virksomheden er ejet af Jannick Thrue.

Jannick startede sit taxafirma 18/3-2012, hvor han fik købt en Audi A6 Avant 3,0 TDI. Så hvis I skal bruge en taxa, er I velkommen til at ringe på +45 20 20 46 60.

Beskrivelse

Jeg (Jannick) er en frisk ung mand på 25 år, som har valgt at starte som selvstændig vognmand. Jeg er bosat sammen med min kæreste Jeanette Dolmer lidt uden for Grenå, derude på landet, derfor navnet Ny Landtaxi.

Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud.

​​Lidt om Ny Landtaxi

​Jeg er en ung, frisk mand som har kastet mig ud i at være vognmand på Norddjursland for at kunne tilbyde borgerne en god taxaservice. 
Jeg er udlært mekaniker ved Grenå bilhus (VW), og da jeg så var udlært var krisen på sit højeste, så derfor måtte jeg ud at finde noget andet.

​Så kom FTZ til Grenå og skulle startes op hvilket jeg var en stor del af. Dette var dog ikke hvad jeg brændte for i længden.

Herefter begyndte jeg at køre taxa for Veggerslev taxi. Da det lukkede på grund af sygdom måtte jeg så endnu en gang finde på noget nyt. Derfor tænkte jeg at det kunne være spændende at få sin egen bil, men der var jo mange om buddet.

Jeg søgte alligevel bevilling og blev godkendt. Derefter var der jo ikke andet for end at komme i gang med at få en bil, så valget faldt på en Audi A6 st car. 3,0 v6 som kan gå 19,2 km/l for at tænke på miljøet.

Håber i vil tage godt i mod mig på landevejen.​